100. Yıl Anaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın keşfetme, öğrenme ve yaratıcılık yeteneklerini destekleyen, çevre bilinci yüksek ve STEM odaklı bir öğrenme ortamı sunarak, geleceğin lider ve sürdürülebilir dünya vatandaşlarını yetiştiren bir anaokulu olmak.

Misyon: 2024 okul öncesi maarif modelini uygulayarak, çocuklarımıza kaliteli eğitim hizmetleri sunmayı; orman, eko okullar gibi çevre dostu projelerle doğa sevgisini aşılamayı; STEM uygulamaları ile bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeyi; ve her çocuğun bireysel potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Amacımız, her çocuğu kendine güvenen, meraklı ve sorumlu bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00/14.00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrenci servislerinin seçimini veliler kendileri belirlemektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Sınıflarımız 20 öğrenci ile sınırlıdır.

WEB - https://hendek100yilanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. SULTAN ABDULHAMİT HAN CAD. NO 48 İÇ KAPI NO 1 HENDEK / SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Yeni Mah. Sultan Abdulhamit Han Cad. NO 48 İç Kapı No 1 Hendek / Sakarya

Ulaşım Okulumuz Hendek Devlet Hastanesi yolu üzerinde olup, hastane dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklık 34 km dir.